Magunkról

A francia SEL cég a madárriasztó rendszerek tervezésére, kivitelezésére és terjesztésére specializálódott 1986-ban. Cégünk az Ornamentika Kft. 1995-ben kapcsolódott be a terjesztésbe és kizárólagos képviselőként Magyarország mellett a szomszédos országokban is forgalmazza a termékeket.

A galambok jelenléte az épületeken nagy károkat okozhat. Ürülékükkel a homlokzatokat szennyezik, ezzel korróziós károkat okozhatnak. A galamb emberre is veszélyes parazitákat terjeszt (bolhát, tetűt, tyúkatkát), amik csípésükkel az embert is zaklatják. A galambok távoltartása tehát jogos igény, amit az általunk forgalmazott rendszerek megvalósítanak.
A madarak elleni harc néha összetett. Gyakran találkozunk a madarakkal kapcsolatos mindennemű problémával és a legkülönfélébb építészeti megoldásokkal.  A tapasztalati eredményekre kell támaszkodnunk. A körültekintő megfigyelés nagyon fontos; forduljon hozzánk bátran tanácsért.

Madárelhárító eljárások :

  • az időjárásnak ellenálló,
  • a madarakra ártalmatlan,
  • jó hatásfokú,
  • diszkrét megjelenésű,
  • láthatatlan védelmet jelent.

A rendszerek amelyeket használunk semmilyen kárt nem tesznek a madarakban. A SEL termékek kizárólag arra lettek kifejlesztve, hogy megakadályozzák a madarakat a leszállásban a védeni kívánt felületen.

Az általunk forgalmazott termékek:
                                - ECOPIC®
                                - DEPIGEONAL®
                                - BIRD-OUT®
                                - CABLE BIRD®
                                - FIXNET®
                                - SELCLEANING®
                                - VÉDŐHÁLÓ®

Az ECOPIC ®, DEPIGEONAL®, CABLE BIRD® és BIRD-OUT® termékek 1981 óta gátolják a madarakat a leszállásban és a fészekrakásban az épületeken és egyéb építményeken. Az ECOPIC® és DEPIGEONAL® termékcsaládok egymagukban lefedik a madárkár elleni védelemmel kapcsolatos igények 90%-át. Termékeink ISO minősítettek, és nemzetközileg elismertek.
N°1 Európában
N°2 a világon